Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: tatti
Kotisivut: http://zaphera.suntuubi.com/

23.11.2013 17:20
Aikojen alussa oli Kolme Suurta. He loivat keskelle merta valtavan saaren, jonka nimesivät Zapheraksi.
Saaresta tuli hevosten turvapaikka, mutta miksi Kolme Suurta ovat nyt hylänneet heidät? Ovatko he kadonneet lopullisesti, jättäen jälkeensä vain joukon verenhimoisia, hämmentyneitä ja suojaa kaipaavia hevosia? Nyt on sinun vuorosi vaikuttaa asioiden kulkuun. Oletko SINÄ seuraava suuri sankari?

Nimi: Capti
Kotisivut: http://captinsusirope.nettisivu.org/

17.03.2013 09:58
Haluatko olla tavallinen susi? Vai kenties vaikka demoni?
Haluatko elää lauman johtajana, vai valeltaa yksin metsässä?

Tervetuloa susiropeeni!

Nimi: Sulkahäntä
Kotisivut: http://sotukis.suntuubi.com/

24.01.2013 15:53
Seisot metsän reunassa ja katsot metsää. Kuulet tuulen huminan ja hiiren puuhastelun heinikossa. Haistat kasvit ja riistaeläimet. Tunnet haluavasi olla villi. Yhtäkkiä eteesi ilmestyy kissa. "Tule klaaniin niin voit olla vapaa. Seuraa minua"...Haluatko elää klaanissa?

Haluatko taistella?

Haluatko metsästää?

Haluatko elää luonnossa?

Haluatko olla kissa?

tämän kaiken voit tehdä täällä!
toivottavasti liityt :)

Nimi: Yö (Eit)
Kotisivut: http://uudetklaanit.suntuubi.com/

08.01.2013 17:23
Neljä villi kissa klaania Meri-.taivas-.ilma- ja maaklaani ovat asuttaneet aluetta jo monen sukupolven ajan. Jokaisella klaanilla on omat erikoisuutensa ja omat tapansa. Meriklaani on taitava uimari ja sukeltaja, maaklaani osaa kaivaa tunneleita ja asuukin maan alla, ilmaklaanin kissat ovat pieniä ja ketteriä sillä asustavat puissa ja taivasklaani sietää olla korkeissapaikoissa sekä heidän tassunsa ovat erityisen kestävät ja ruumiin rakenne vankkarakenteinen sillä he asuvat korkealla vuoristossa.

Eli olen kaverini kanssa luoneet uuden laisen soturikissat aiheisen ropen jossa on meidän keksimät klaanit ja reviirit. Toivoisimme että liityt sillä tarvitsisimme aktiivisia ja vähemmän aktiivisia liittyjiä.

Nimi: Ricke
Kotisivut: http://ricke.suntuubi.com/

25.12.2012 14:17
Tervetuloa uuteen kissa roolipeliin nimeltänsä Sharpest Claw, missä voit luoda oman hahmosi ja alkaa roolipelaamaan!
Tämä roolipeli muistuttaa vain hieman Soturikissoja, täällä kaikki ovat joko kotikisuja, kulkukissoja tai erakoita, mutta kissat voivat perustaa 'klaaneja' joille voi keksiä nimen, mutta se ei voi olla sama kuin Sotukissoissa Myrsky-, Tuuli-, Joki-, Varjo- tai Tähtiklaani.

- Ricke, Sharpest Claw:n ylläpitäjä

Nimi: Laventelisilmä
Kotisivut: http://parantaja.webs.com/

06.08.2012 12:23
Tervehdys, arvon soturi! Oletko ikinä mahtanut miettiä, millaista olisi parantaa klaanitovereitasi heidän suojelemisen sijaan? Entä millaista olisi vaihtaa kieliä Tähtiklaanin kanssa kumppanin sijaan? Taistella sairauksia, eikä muita klaaneja tai petoja vastaan? Jättää kilpailu muita klaaneja vastaan ja yhtälailla auttaa kaikkia apua tarvitsevia?
Millaista olisi olla parantaja?
En ikävä kyllä, tarjoa mahdollisuutta olla parantaja, sen sijaan tarjoan kaiken tiedon, eli parantajain opit, tavat ja salaisuudet, minkä tarvitset ollaksesi parantaja. Täten toivotan sinut tervetulleeksi pesääni, jonne kaikki ovat tervetulleita, klaanista riippumatta, sillä Parantajain Pesässä ei taistella hengittäviä vihollisia vastaan.

Parantajain Pesä on Soturikissat-tietosivusto, ja kuten jo luit, löydät kaiken mahdollisen parantajien tiedot; yrttilistan, myrkkylistan, tietoa sairauksista sekä vammoista ja parantajan nimitysmenot; nämähän ovat myös mainiot apuvälineet roolipelaamiseen! Löydät myös tunnetuimpien parantajien esittelyitä, sekä suosituksi tulleen Täplälehden Vilpitön Vastaus-tekstin, joka on Victoria Holmesin, yhden Erin Hunter:in kirjoittama tarina, jossa Täplälehti kertoo suhteestaan Tulitähteen! Vaikka tietoa löytyy jo paljon, ylläpitäjä ei ole lopettanut, vaan jatkaa sivujen kehittämistä, joten lisää on luvassa. Tule, ja jätä tassunjälkesi vieraskirjaan, tai juttele Cboxissa muiden Soturikissafanien kanssa!

Nimi: Sadsukka/Multatähti

29.06.2012 21:10
Tervetuloa!
Sivuni kaipaavat kiperästi akteja liittyjiä, käyn itse kerran tai kaksi vuorokaudessa koneella ja sivuillani. Lue allaoleva teksti niin tiedät haluatko liittyä.(Toinen ylläpitäjä on koko kesän ja ehkä syksynkin tauolla. :( )

Veriklaanin julma päällikkö Raatotähti on lavastanut muiden klaanien pääliköt syyllisiksi murhista, jotka oli itse tehnyt. Hänen tarkoituksena on vallata koko klaanikissojen valtakunta. Tuuliklaanin ja Virtaklaanin pääliköt Multatähti ja Kuutähti ovat saaneet osan klaanilaisistaan puolelleen, pahan ja hyvän taistelu jatkuu. Mitä käy, valtaako Raatotähti koko kissojen maan vai voittaako hyvä? Sinä voit vaikuttaa asiaan. Voit olla Raatotähden kannattaja tai olla pääliköiden, Raparperitähden, Kultatähden, Multatähden ja Kuutähden kannattaja, sen päätät sinä!

Sivuillani voi enimmäkseen kirjoitella tarinoita, mutta siellä on myös ropetusviekku ;)

Terv. Multatähti.

Liittykää!!

Nimi: RebelMonster
Kotisivut: http://battlefield.suntuubi.com/

07.06.2012 20:53
Hei vain! Tahtoisitko arvostelun sivuistasi? Teen sen mielelläni! Menet vain sivuilleni ja kirjoitat Arvostelu osioon hakemuksen, helppoa! Arvostelen siis Soturikissa ja tarina sivuja :3

Nimi: Laventelisilmä
Kotisivut: http://parantaja.webs.com/

01.06.2012 15:32
Tervehdys arvon soturi! Sattusitko olemaan kiinnostunut parantajan salaperäisistä opeista? Tule peremmälle ja vilkaise syvemmälle meidän parantajien maailmaan!
Parantajain Pesä on Soturikissat-fanisivusto, joka on keskittynyt parantajien oppeihin ja tapoihin, toki muutakin löytyy. Lisää asiaa tulee kokoajan kunhan ylläpitäjä saa valmiiksi. Mutta juuri nyt sivulta löytyy ainakin:

-Puolisataa yrttiä sisältävän yrttilistan(Kuvat vuoden loppuun mennessä.)
-Lista myrkyistä ja muista tarvikkeista.(Kuvat vuoden loppuun mennessä.)
-Lista sairauksista ja vammoista.
-Parantajan nimitysmenot
-Täplälehden hahmoesittely(Joka saa seurakseen ainakin Keltahampaan ja Tuhkamarjan esittelyn)
-Täplälehden Vilpitön Vastaus, lyhyt Victoria Holmesin(Erin Hunter-nelikon yksi jäsen) kirjoittama teksti jossa Täplälehti kertoo suhteestaan Tulitähteen.

Sivusto on hyvä apuväline parantajalla roolipelaamisessa, sekä muissa soturikissat-aiheisissa kirjoituksissa(Miksei muissakin roolipeleissä/kirjoituksissa, yrtit eivät ole erikseen kissoille suunnattuja). Eipä sinun tarvitse turhaa googlailla tai miettiä, mitä jokin tarkoittaisi suomeksi. Parantajain Pesä ~ Tervetuloa käymään!
Ylläpitäjä on aina iloinen saadessaan postia, oli se sitten palautetta, korjaus/kehitys-ehdotus tai ihan vain tervehdys.

(Kesän alussa tulee suurempi päivitys, johon sisältyy ainakin uusi kesäaiheinen ulkoasu, chat johonka voi rekisteröityä ja Keltahampaan esittely, jos sitä ei ole aiemmin saatu julkaistua.)

Nimi: Oravantähti&Tummapilkku
Kotisivut: http://greatcats.suntuubi.com/

31.05.2012 17:45
Hiivit pimeässä metsässä pahaa aavistamatta. Et tiedä, että sinua seurataan. Mutta sitten, eteesi loikkaa viisi lihaksikasta kissaa. Heistä jokainen tuoksuu erillaiselta.

"Mitä teet täällä muukalainen!?"ärähtää naaras.

"Mi-minä vain...",piipität.

"Rauhoituhan nyt Leoparditähti hyvä", vanhahko kollin ääni rauhoittelee naarasta."Minä olen Pitkätähti"

Nyökkäät.

"Ja tässä ovat Leoparditähti, Mustatähti, Oravantähti ja Lehtitähti", Pitkätähti kertoo.

"Okei..."saat soperretuksi.

Tulee hetken hilajsuus.

"Haluatko kokea seikkailuja? Entä haluatko elää metsässä kanssamme?"Lehtitähti kysyy lopulta.

Nyökyttelet pääsi rivakasti.

"Sitten sinun on aika valitava puolesi... Joko Tuuliklaani, Varjoklaani, Myrskyklaani, Taivasklaani tai Jokiklaani", Oravantähti maukui.

Mietit hetken kunnes vastaat...Vastauksen päätät sinä siellä ruudun takana!

Toivottavasti viihdytte!

Terveisin: Oravantähti ja Tummapilkku

Nimi: Pihkasydän
Kotisivut: http://www.soturintarina.suntuubi.com/

27.05.2012 17:28
Tervetuloa aivan uunituoreeseen soturikissaroolipeliin, joka kantaa nimeä Soturin tarina!

©2019 Soturikissat rope - suntuubi.com