Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  [ Kirjoita ]

Nimi: elle

25.09.2012 22:13
nousin ylös ja ravistelin hiakoja pois turkistani ja puuskutin
Harmaaraita: se oli hyvä ensikerra yritä hahmotaa mihin väistän ja katso eri suuntan mihon hyökäät vasta viiime hetkillä käänät katseesi niin vastustaja ei huomaa minnne yrität jalkoihin vai kylkeen .
Menin uudestaaan vaanimis asentoon ja hypäsin tällä kertaa sain oteen mutta en saanut pidetyä sitä . Harjoitelimmme melkein aringon hupuun saaka .
Harmaaraita: no niin nyt riitä matkalla kotiin voit metsästää ruokaa kalaanin vanhimmille he ilahtuvat jos saavat tuoreita vesi myyriä tai hiiriä .
Selvä :vastasin ja lähdin kohti leiriä . Niin kuin Harmaaraita oli käskenyt matkalla metsästin saavuin leirin sisään käynnille ja laskeuduin alas leiriin huomasin että kaikki olivat ainvan hämilään . Menin Ratamotassun luo . miksi kaikki ovata kuin Tähtiklaanin nähneitä :kysyin
Kirkassydämen pennut ovat kadoneet : Ratamotassu vastasi
Mitä ! milloin !? Huusin
vähän ennenkuin sinä tulit : hän vastasi
Onko tulitähti lähetnyt etsintä partion Kysin vaikka se oli itsestään selvyys
Kyllä,Pitkähäntä,Vatukkakynsi,Hiekkamyrsky ja Saniaisturkki ovata lähteneet etsimään ja Pilvihäntä on Kirkas sydämmen kanssa pentu tarhassa .
Yhtä äikkiä kuului klaanin kokous kutsu .Kuten tiedätte Kirkassydämen pennut ovat kadoneet neljä soturia on lähtenyt etsimäään niitä , mutta nyt haluaisin puhua varapääliköni kassa kahden . Tulitähti viitoi hänällän Harmaaraitaaluokseen ja he katosivata Tulitähden pesään .Yhtä äkkiä piiki hernetunelilta kuului rapinaa ja etsintä partiosta ensimäisenä tuli esiin saarniturkki jonka perässä tuli Vatukka kynsi joka kanoit oransia möykyä ja Hiekkamyrsky joka kanotoi suusan pientä valkoista pentua.
Kaikki huokaisivata helpotuksessta kun kolmikko palasin Kirkassydän juokisi pentu tarhasta hellimään pentujaan ja Pilvihäntä hänen kanoilaan he kantoivat pennut pentu tarhaan .Kaikki palasivat omiin puuhinsa ja leiri oli taas normaali .
Lähdin viemään klaanin vanhimille ruokaa ja palkaksi sanin syödä heidän kansaan ja kuunella tarinoita harmaa raidan ja tulitähden yhteisistä seikailuista ......... :DD

Nimi: elle

25.09.2012 12:43
Minne Meneme tänäään kysyin kun astuin mestarini Hamaaa raidan viereen piiki hernetunelin eteen .
Hiekka kuopallle :Hän vastasi .
Nyökäsin ja yritin näytäää rauhliselta vaikka en menanut pysyä nahoisani.
Matkallla hiekkkakuopalle Harmaaraita käski minun haistella ja pikantaa saalista.Hiekakuopalle päästyä Harmaaraita sanoi: Nyt saat yritaa hyökätä ja kaata minut .
Menin vaanima asentoon ja hypäsin osuin mutta en saanut kunnen otetta kierähdin hiekaan....... jatkuuu

Nimi: Maitotassu

01.06.2012 17:36
Minä ja pari muuta pentua telmimme oppilaiden pesän suuaukolla, kun Ruosteturkki käveli luoksemme. "Maitotassu!" hän karjaisi kun en heti nähnyt häntä - tulinen naaras sai soturitkin vapisemaan. Katsoin valppaana häntä, kun hän jatkoi "Sinä tulet mukaan seuraavaan kokoontumiseen", hän sanoi ja jäi odottamaan vastaustani. ”Jippii!” huudahdin ja hypehtelin miettiessäni ensimmäistä kokoontumistani muiden klaanien oppilaiden ja ennen kaikkea mahtavien sotureiden keskellä. ”Lähdemme matkaan auringon laskettua” Ruosteturkki huikkasi kääntäessään selkänsä ja talsiessaan takaisin sotureiden pesälle.

Illalla lähdimme kulkemaan reviirimme halki Tummatähti johdossa ja Ruosteturkki sekä me muut häntä seuraten. Saapuessamme aukion eteen, tunnistin monia eri klaanituoksuja – Myrskyklaani ja Jokiklaani olivat jo saapuneet. Odotimme Tummatähden merkkiä, ja kun hän heilautti häntäänsä merkiksi sille, että saisimme lähteä aukiolle, koko klaani, mukaanlukien minä ryntäsimme täyttä vauhtia alas muiden klaanien jokkoon. Näin oppilaiden joukossa Myrskyklaanin ja Jokiklaanin kissoja, ja juoksin heidän luokseen. ”Hei vain”, huikkasin. ”Hei! Kuulut näemmä Varjoklaaniin. Mikä on nimesi?” valkoinen, keltatassuinen naaras kysyi minulta. ”Olen Maitotassu, entäs sinä?” kysyin vieläkin tohkeissani ja jännittyneenä. ”Minä olen Kultatassu”, nuori oppilas vastasi. Käänsimme päämme kun kuulimme suhinaa pusikoista. Raotin suutani haistellakseni ilmaa – Tuuliklaani oli saapunut.

Kun Tuuliklaanin kissat olivat kerenneet tervehtiä Jokiklaanin, Myrskyklaanin sekä Varjoklaanin, pian kuului kajautus puhujankiveltä kokouksen alkamisen merkiksi. Ensimmäinen puhuja oli Leoparditähti. ”Meillä on uusi päällikkö, Usvajalka. Edellinen päällikkömme, Kivijalka menehtyi” suuri epätavallisen värinen naaras sanoi haikealla äänellä. Hänen silmistään paistoi päättäväisyys, mutta näin, kuinka päättäväisyyden edelle alkoi puskea surua. ”Meille on kuitenkin suotu myös iloa, sillä klaanimme on saanut uuden soturioppilaan, Keltatassun” Leoparditähti sanoi katsoen vieressäni istuvaa valkokeltaista naarasta. Leoparditähti lopetti puheensa, ja eteen astui Myrskyklaanin päällikkö, jota en tuntenut. ”Edellinen päällikkömme Sinitähti, on siirtynyt Tähtiklaanin käsiin, ja näinollen minä, Tulitähti olen ottanut hänen paikkansa Myrskyklaanin päällikkönä. Varapäällikkömme Valkomyrsky menehtyi myöskin, joten nyt varapäällikönämme on Harmaaraita.” Tulitähdeksi osoittautunut kellanpunainen kolli kertoi seisoen ylväänä. Vihdoin Tummatähti pääsi puheenvuoroon. ”Meilläkin on uusi oppilas, Maitotassu, jonka mestarina toimin minä” Tummatähti sanoi katsoen minuun. ”Mutta myös meidän päällikkömme on siirtynyt metsästämään Tähtiklaanin kanssa, joten johdossa olen nyt minä, Tummatähti. ”Klaanimme osoittaa kaiken kunnioituksensa edelliselle pääliköllemme, Tiikeritähdelle”, suuri kolli jatkoi. ”Onnitteluni”, sanoi ensimmäisenä Myrskyklaanin päällikkö, Tulitähti. Myös muut päälliköt osoittivat onnittelunsa Tummatähdelle.

Kokous oli ohi. Vaelsimme metsän läpi ja kiersimme hieman kauempaa haaskalan. Juoksimme kuin tuuli läpi piskuisen Varjoklaanin reviirin, ja saavuimme leiriin. Kuulin, kun Tummatähti kertoi, kuka oli aamupartion johdossa, ja keitä partiossa oli mukana. En tosin erottanut kaikkia nimiä, mutta näin, kuinka Tummatähti käveli luokseni. ”Maitotassu, sinä olet mukana aamupartiossa” Tummatähti sanoi minulle. ”Hyvä on”, sanoin mahdollisimman tyynesti, vaikka silmistäni varmasti paistoi täysi ilo. ”Tule sen jälkeen harjoittelupaikalle, minä olen siellä kun tulet” Tummatähti sanoi naulitseva katse minussa ”joten menehän nukkumaan siitä, muuten et kerkeä” kolli huikkasi vielä ennen kuin kääntyi lähteäkseen omalle pesälleen.

Vastaus:

Hyvä tarina! Saat 18 kp

-Sahakorva

Nimi: kultatassu

30.05.2012 21:00
tiesin hyvin että minusta ei ikinä tulisi soturia kska olin niin heikko mutta tiesin myös että minulle oli nimetävä mestari . pari päivää myöhemin ... mestarisi olkoon mutaturkki.

Vastaus:

Saat 1 Kp:ta. Hyvä tarina, mutta kiinitä huomiota isoihin alkukirjaimiin ja pituuteen
-Sahakorva

Nimi: liekkitassu

30.05.2012 20:34
Oli täysi kuun hetki ja Tulitähti oli juuri astunut suurkivelle ja hänen varapäälikönsä Harmaaraita oli hänen vierellään. Istuin väki joukon keskellä, jotka puhuiat niitä näitä. yhtä äkkiä kaikki hiljeniävät. Tulitähti alkoi puhua " olen puhunut harmaaraidan kanssa ja kuten tiedättä hänen entine opilaansa on nyt soturi joten haluan nimitää hänelle uuden opilaan joka on ...... Liekkipentu tästä päivästä sinut tunetaa nimellä liekkitassu. Harmaaraita astui alas suurkiveltä lähdin kävelemään häntä kohti ,hän koski kuonollan minun kuonoani niikuin kuului tehdä . "on kiva saada sinut opilaaksi " harmaaraita kuiskasi . sitten tulitähti jatkoi nyt sinun pitää vartioida klaania ykisi yö aivan hiljaa
"Kyllä tulitähti" minä vastasin :DD.

Vastaus:

Hyvä 4 kp. Kiinnitä huomiota isoihin alkukirjaimiin, muuten hyvä tarina.

-Sahakorva

Nimi: Maitotassu

28.05.2012 21:06
"Kierrämme koko reviirin aina haaskalaan ja ukkospolun tuntumaan asti", sanoi jylisevällä äänellä minua kaksi kertaa suurempi tumma kissa. Minkäköhän lainen oppilas Tummatähti on ollut? Mieleni alkoi muodostaa kuvaa siitä kuinka hänen mestarinsa opetti taisteluliikkeitä, ja Tummatähti - siihen aikoihin tassu - hyökkäsi kimppuun. Mitäköhän hänelle oli sanottu? Oliko häntä kehuttu, kenties rangaistu monistakin teoista? Havahduin kun saavuimme harjoittelupaikalle, ja Tummatähti esitteli paikan. Jalkani olivat kulkeneet automaattisesti mestarini perässä, enkä ollut kuunnellut sanaakaan. Vasta näin jälkeen päin huomasin, kuinka paljon minun olisi pitänyt keskittyä. "Täällä aloitamme huomenissa, ja toivon, että olet ajoissa hereillä. En ole kissa joka odottelee mielellään", Tummatähti jyrähti minulle, ja mulkaisu, kuin olisi huomannut poissaolevuuteni. Osaisinkohan tänne huomenna? Jatkoimme matkaa kesäisien maisemien keskellä, kun puut olivat reheviä ja riistaa riittäisi vaikka muille jakaa. Saavuimme haaskalalle. Tummatähti esitteli paikan lyhyesti ja ytimekkäästi. Ihailin kollin suurta uljautta - monet kissat ovat varmasti juosseet nahoistaan Tummatähden eteen nyörtyessään. Suuri ihailu varmasti paistoi suoraan silmistäni, sillä kun Tummatähti vilkaisi minuun päin - ikään kuin tarkistaakseen että seurasin kahdella silmällä ja korvalla - ja hänen ilmeensä heltyi edes hieman - hänen suupielensä nytkähti hienoiseen hymyyn, mutta vääntyi pian taas samaiseen synkkään irvistykseen, jota päällikkö kantoi maineenaan.

Leiriin palatessa Pikkupilvi jolkotti luokseni. "No, miten meni ensimmäinen kierros metsässä?", hän kysyi hymyillen. "Reviiri on todella mahtava! En olisi koskaan uskonut, että asumme näin suurella alueella! Odotan innoissani jo huomista!", vastasin hyvin innokkaalla ja kovalla äänellä, jotta muut kissat kääntyivät katsomaan minua ihmeissään metelöintini takia, mutta kun huomasivat pelkän innostuksen pilkkeen silmissä, he palasivat takaisin arkisiin puuhiinsa. "Hienoa, kun klaanissa on oppilaita jotka odottavat noin innolla päästäkseen soturiksi", Pikkupilvi myhäili tyytyväisenä. Tästä raidallisesta kollista oli muodostunut minulle ystävä, kun olin pyörinyt pentuna hänen ympärillään kysyen kysymyksiä kaikenlaisesta parantajan elämästä. "Niin, mutta minusta ei tule vain soturia, vaan päällikkö!" huudahdin innoissani hänelle. Hän naurahti, ja sanoi "Tiedän, että päällikkönä oleminen on monen oppilaan toive, mutta tiedäthän sinäkin, kuinka paljon Tummatähdellä on hartioillaan klaanin asioita?" Pikkupilvi sanoi silmät kirkkaina pentutarhalle katsoen. Nyökkäsin, ja innostunut pilkkeeni laantui, kun palasin ajatuksiini siitä, millaista klaanin elämä olisi, jos päällikkönä olisi suuri soturi, Maitotähti. Mielikuva kuitenkin väistyi tieltä, kun Pikkupilvi nuolaisi korvaani hyvästien merkiksi, ja jatkoi matkaansa omaa pesäänsä kohti.

Istuin oppilaiden pesässä pesemässä itseäni, kun Ruosteturkki tuli pesälle. "Maitotassu", hän sanoi kiinnittääkseen huomioni. "Niin Ruosteturkki?", vastasin. "Olet vielä turhan nuori ja kokematon oppilas lähtemään metsästämään partion kanssa, mutta kävisitkö vaihtamassa sammaleet klaaninvanhimpien pesään?" hän kysyi tiukka, määräävä katse silmissään. "Totta kai, teen sen heti paikalla", sanoin, ja kävelin Ruosteturkin ohi ulos leirin sisäänkäyntiä kohti.

"Huhuu, onko täällä ketään?" huhuilin klaaninvanhimpien pesälle, ja näin Nuhanenän makaavan pesässä. Pesästä kuului pientä tuhinaa kun hän nukkui sammalvuoteen päällä. "Nuhanenä", sanoin hennolla äänellä herättääkseni entisen parantajamme unesta. Kollin suu avautui haukotukseen. "Kas, sehän on nuori Maitotassu, mitä haluat vanhalta parantajalta?" Nuhanenä kysyi unisena mutta aina yhtä lempeä katse silmissään. "Ruosteturkki pyysi minua vaihtamaan sinulle uudet sammaleet makuusijallesi, joten voisitko siirtyä hetkiseksi?" kysyin. "Totta kai, ainahan pieni apu kelpaa" hän vastasi. Juoksin leirin ulkopuolelle hakemaan sammalta. Harmikseni tajusin, että näin viherlehden aikaan sammalta ei olisi mitenkään vaikea löytää, ja törmäsinkin kunnon sammalpeitteiseen metsän osaan, josta sain paljon uutta sammalta klaaninvanhimpien pesään Nuhanenän makuualustalle. Raahasin kevyttä sammalta kohti leirin sisäänkäyntiä, kun näin, että Tummatähti tuli metsästyspartion kanssa kantaen varmasti monien kilojen painosta tuoresaalista. Tummatähti vilkaisi minua, mutta käänsi nopeasti katseensa takaisin määränpäähänsä. Jatkoin sammaleen raahaamista, ja sain ne nopeasti Nuhanenän makuualustalle. "Nyt voit hakea itsellesi tuoresaalista, ja voisit tuoda jotain minullekin. Minusta saat seuraa", Nuhanenä sanoi minulle vaihdettuani sammaleet. Nyökkäsin, ja hain tuoresaaliskasasta meille molemmille hiiret. Viedessäni niitä klaaninvanhimpien pesää kohti, katselin hiipuvalle taivaalle, jossa ei näkyisi Hopeahäntää pitkään aikaan vihderlehden ajan valoisuuden takia. Tuleva yö ja nouseva aamu lupaisivat uusia seikkailuja.

// Hyy, anteeks, tästä tuli jotenki tyhmä :D

Vastaus:

Todella hieno tarina, ja hyvin kirjoitettu! Saat tästä 20Kp!

~Tummatähti

Nimi: Maitotassu

28.05.2012 11:24
Pienin jännitykestä vapisevin jaloin astelin mestarini Tummatähden vierellä kohti leirin sisäänkäyntiä. Olimme lähdössä kiertämään Varjoklaanin rajoja, ja silmäni rävähtivät ammolleen kun ensimmäistä kertaa pääsin poistumaan leiristä. Ylpeys säkenöi silmistäni, kun astelin päällikkömme vieressä. Miten olinkaan saanut juuri hänet mestarikseni?

Jatkuu kun kerkeän :)

Vastaus:

Kiva mini-tarina! Saat tästä hmm..... 2Kp! :)

~Tummatähti

©2019 Soturikissat rope - suntuubi.com